dissabte, 14 de maig del 2011

V Edició Premis "Esport i Cultura" - Biblioteca Marcel.li Domingo

El proper divendres 20 de maig, a les 18:30 h, es celebrarà a la biblioteca Marcel.lí Domingo de la nostra ciutat, la V edició dels premis “Esport i Cultura”, que amb la iniciativa del nostre club i amb la col.laboració de la Biblioteca, l'Ajuntament de Tortosa i Fundació La Caixa, premia una selecció dels nostres nedadors i nedadores.

La finalitat del premi és aportar un valor afegit de qualitat a la pròpia pràctica esportiva del club i servir d'estímul a la seva realització .

Desitgem que els premis que rebran els seleccionats els motivin encara mes per continuar practicant la natació i que al mateix temps els serveixi per gaudir d'uns bons moments d'oci.

Els noms dels seleccionats en aquesta cinquena edició, 21 en total, són els següents :

Grup de Josep Maria
Elsa Reverté Gassó, Gisela Conesa Cartes, Arnau Espinós Beltrán, Martí Rocamora Masip, Pau Roselló Prats, Mònica Ortiz Estorach i Paula Marques Vicient.

Grup de Cristina
Lidia Rochet Pinyol, Marina Subirats Cardona, Carme Lleixà Valls, Alba Reverté Gassó, Jordi Castellà Fàbregues, Gabriel Martí Holgado, Pau Rodriguez Llaó, Èric Castell Caubet, Arian Curto Machí i Cinta Conesa Cartes.

Grup de Xavi
Josep Maria Cid Cid, Òscar Túnez Bosch, Andreu Pellisa Cortiella i Laia Castell Caubet.


Esperem comptar amb la seva presència el dia de la celebració per fer-los entrega dels premis i de la vostra per acompanyar-los, i encoratgem a la resta de nois i noies a continuar amb el seu esforç que de ben segur, si encara no ho ha estat, serà compensat en properes edicions.

Salutacions.