dimarts, 24 de maig del 2011

Sortida al port, dies 14 i 15 - breu resum de l'estada

El temps es va portar prou be i ens va permetre gaudir d'un parell de dies d'exercici i gresca en mig del fantàstic entorn dels ports.

El dissabte pel matí després d'arribar a la casa de colonies, deixar les motxilles, sacs de dormir, provisions i resta d'estris, vam emprendre la primera excursió cap a Cova Avellanes.

Un cop vam arribar a la zona de lleure vam començar amb la gimcana que havia preparat Cristina, i que ens va permetre riure una bona estona fins l’hora de dinar. Havent dinat varem tornar cap a la casa, arribant just a temps per no mullar-nos i poder reomplir la panxa amb el berenar que ens van preparar Cristina i Isabel.

Després del berenar, encara que plovisnava una mica ens varem desplaçar a un terreny proper on vam estar jugant a pilota un parell d’horetes fins que es va fer l'hora de començar a preparar el sopar i ja varem tornar a la casa.

Havent sopat una breu passejada per l'exterior explicant històries un pel "siniestres" ;) i a dormir ... mes o menys ...

El diumenge, després d'esmorzar, amb la incorporació de uns espontanis, nova excursió, aquest cop una mica mes "forteta" que la del dissabte, caminant fins a la Mola per visitar Cova Cambra, tot costa amunt ... ufff ... ufff ... que no arribavem ... pero si, finalment ho varem aconseguir ... i va valer la pena ...


Després la tornada, sort que era costa avall ... en busca del dinar per a recuperar forces. Foto de grup i tots cap a taula ...

Per la tarde, després d’un dinar de germanor al que es van apuntar un bon nombre de pares, per fer-lo baixar, i per si no estavem prou cansats una estoneta mes de pilota, i després de berenar fi de festa, recollir "pataquets" i cap a caseta.


En resum, una experiència a repetir ... o no? : )