diumenge, 29 de maig del 2011

EL C.N. TORTOSA A SEGONA DIVISIÓ !

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la Copa Catalana de Clubs de Primera, Segona i Tercera Divisió.

El dissabte pel matí, la piscina del C.N. Tàrraco va acollir les proves en que participaven els equips classificats a la tercera divisó, que eren el CN Tortosa, CN Reus Ploms, CN Calella, CN Badia, CN Caldes, C.N.Tàrraco, CN LLoret de Mar i Cambrils CN.

Després d'un matí amb proves molt disputades, i amb un resultat molt ajustat van quedar el Reus Ploms en 1a posició, el Tortosa en 2a, i el Tàrraco en 3a, el que comporta l'ascens a SEGONA DIVISIÓ del Ploms i del nostre Club. 

Els integrants de l'equip tortosí, que van materialitzar la gesta, van ser :

Gemma Pous, Anna Aïda Martí, Maria Cotaina, Anna Arnau, Sonia Martínez, Claudia Sancho, Cinta Altadill, Laia Castell, Pau i Marc Ponce, Aleix i Andreu Pellisa, Victor Albesa, Eric Beltri, Dani García i Pau Monfort.

Per altra banda la piscina de la Nova Escullera (CN Barcelona) ha acollit la Primera Divisió, amb el CN Barcelona, CN Sant Andreu, CN Terrassa, CN Sabadell, CE Mediterrani, CN Granollers, C.N.Cornellà i C.N.Mataró, i ahir, la piscina del CN Olot va tornar a ser seu de la Segona Divisió, amb el CN Premia, C.N.Atlètic Barceloneta, C.N.Badalona, C.N.Vic-ETB, CN Olot, CN Banyoles, C.N.Torelló i CN Manresa, equips aquests darrers amb els que competirem la propera temporada.

Felicitats a tots per l'èxit assolit i el que representa per al nostre club !