dijous, 5 de maig del 2011

Resultats final territorial jocs esportius escolars natació - La Ràpita

Aquest passat dissabte va tenir lloc a la piscina municipal de Sant Carles de La Ràpita la final territorial dels Jocs Esportius Escolars de natació, on van competir els nedadors classificats a les diferents finals comarcals de les Terres de l'Ebre.

En concret, en aquesta edició, es van disputar els podiums els nedadors del nostre club amb els del Club Natació Amposta, Club Natació Sant Carles de La Ràpita, Patronat Municipal d'esports de La Ràpita, CEIP Soriano Montagut, Gimsport, Escola Sant Jordi, Club Natació Ebre, i AEE Col.legi de la Consolació.

Els resultats es poden considerar com a prou bons tenint en compte que entre els 32 nedadors del nostre club que van participar van obtenir un total de 38 medalles a mes a mes de les obtingudes en relleus, i que dels 25 que es podien classificar per als campionats de Catalunya ho van fer 18, en les diferents categories aleví, infantil, cadet i juvenil.

A continuació podeu consultar tots els resultats :

La final nacional on havien de competir els classificats de les Terres de l'Ebre amb els de les finals provincials de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. estava prevista per al dia 28 de maig, a l’Anoia, però segons figura des d’ahir a la pàgina web de la UCEC (Unió de Consells Esportius de Catalunya) ha estat suspesa, juntament amb les finals d’altres esports, amb motiu de la situació de crisi econòmica ... podeu consultar-ho a http://www.ucec.cat/ , esperem que es repensin ...

1 comentari:

Anònim ha dit...

A part de que els resultats hagin estat mes o menys bons, cosa que crec que han estat bons, cal considerar com a molt bona, l’actitud de tots els nedadors/es i d’aquí els resultats, així doncs, Felicitats a tots.