dilluns, 16 de maig del 2011

Competicions federats - Reus i Amposta, dissabte 07.05.11

El passat cap de setmana es van disputar a les instal.lacions del C.N. Reus Ploms les proves corresponents a la 6a jornada de lliga d'alevins, 6a de benjamins, i 5a de prebenjamins, demostrant la majoria de participants de la nostra entitat la seva evident progressió amb els temps obtinguts. 

Va destacar la 1a posició de l'aleví Josep Mª Cid en els 400 lliures, amb 5.19. En la mateixa prova, en categoria benjamí, Jordi Castellà va ser desè (6.20) i Gabriel Martí tretzè (6.53). En la prova femenina, Lidia Rochet quarta, amb 6.43; Cinta Conesa sisena amb 7.03; Marina Subirats vuitena amb 7.08; Judith Ramos desena amb 6.49, Alba Reverté tretzena amb 6.50, i Carme Lleixà quinzena amb 7.13. En els 200 lliure, Dídac Silva va acabar quart, amb 3.08; Eric Castell, cinquè amb 3.15; i Pau Rodríguez setè amb 3.18. Judith Ramos va competir també en els 200 estils, quedant vuitena amb 3.26.

Al mateix temps, a les piscines municipals d'Amposta van tenir lloc les proves corresponents a la setena jornada de lliga infantil i trofeu, en que van participar Andreu Pellisa, Anna Arnau, Albert Andreu, Dani Garcia, Pau i Marc Ponce, Meritxell Martí, Maria Cotaina, Anna Aïda Martí, Jordi Bonet, Claúdia Sancho, Eric Beltri, Pau Monfort, Laia Castell, Sónia Martinez i Mª Cinta Sabaté.

Van nedar proves varies de braça, papallona, estils, lliure, esquena i relleus, destacant les mínimes aconseguides per als campionats d’Espanya en 200 braça de Andreu Pellisa i en 50 braça de l’Anna Arnau. També fer esment el retorn a la competició de la Sónia Martínez després d’un cert temps sense participar per lesió amb uns grans registres. El debut en competició oficial a un bon nivell de la Meritxell Martí, i com no, els magnifics temps de la resta de nedadors.

Sens dubte una bona posada a punt per als propers campionats que vindran i sobretot per a la participació de la lliga de Clubs, a la qual enguany s’ha entrat per mérits propis.