dimecres, 29 d’octubre del 2014

TARRASWIM 1a JORNADA AL CN TARRACO, 25.10.14

Jornada de tarda en sessió única per als nedadors del CN Tortosa que es van desplaçar el passat dissabte 25 a la piscina del CN Tarraco a la primera jornada del circuit Tarraswim de la temporada en categoria infantil, junior i absolut.

La jornada va estar prou ràpida i distreta fruit de les diferents proves de curta i mitja distància. Es va nedar 50 i 200 braça, 50, 200 i 400 lliures, 100 esquena, 100 papallona i 100 estils. Les últimes proves van ser els relleus de 4 x 50 lliures on tant en categoria masculina com femenina el CN Tortosa amb el seu equip A va estar el guanyador. La resta dels equips de relleus B i C també van aconseguir uns bons resultats. Respecte a les proves individuals dels nostres nedadors els resultats van ser majoritàriament positius tot i que resta molta feina a fer si es volen aconseguir les marques necessàries per als campionats de Catalunya. Els clubs participants, a part del club organitzador i nosaltres mateixos,   van ser el CN Vendrell, CN Vila-seca, CN Salou, CN Cambrils i CN Amposta.

Els components del nostre club van ser: Eric Castell, Jordi Castellà, Manel Castro, Josep Maria Cid, Pau Monfort, Dani Balart, Andreu Pellisa, Carlos Albarado i Marc Ponce en categoria masculina. I per part de la categoria femenina: Arian Curto, Claudia Faneca, Marina Subirats, Cinta Conesa, Lídia Rochet, Mireia Cid, Alba Reverté, Carme Lleixà, Alba Primé, Maria Puey, Meritxell Martí, Anna Arnau, Gemma Pous, Laia Castell i Maria Cotaina.

Menció especial per Laure Marie que s'estrenava amb el nostre club i va realitzar unes curses amb força nivell.

Cinta Conesa no ens va poder acompanyar a causa de patir una lesió actualment. Esperem que es recuperi aviat.

Junta i Equip tècnic continuaran esforçant-se per aquest club i demanem als nedadors que continuen lluitant i sacrificant-se per aconseguir el màxim aquesta temporada.