dilluns, 13 d’octubre del 2014

Temporada 2014-2015

Benvolguts nedadors/es,

Ja tenim aquí una nova temporada, que emprenem un any mes costa amunt per la situación econòmica general i amb la dificultat afegida amb que es trova el nostre Club per les precàries instal.lacions i escasos horaris de que disposem, tot i que amb l’esforç vostre, l’ajut dels tècnics, la col.laboració de les vostres mares i pares, i la nostra com a Junta Directiva,  estem segurs superarem i assolirem com a mínim els mateixos obtjectius de la temporada anterior.

El primers actes de la present temporada han estat els que es van desenvolupar amb motiu de les festes de la Cinta : l’Ofrena de flors i fruits a la Verge de la Cinta, en que vareu participar molts de vosaltres i la Nedada popular des de la illeta de Ferreries (davant la Societat de Pescadors) fins a l’embarcador del Club de Rem.














Encara que ja ho sabeu, la Pubilla i Pubilleta que enguany representen al nostre Club, son Laia Castell i Gisela Conesa, a les que des d'aquí volem agraïr la seva col.laboració.


























Com sempre, procurarem anar informant-vos des d'aquí i des del Facebook del Club ( https://es-es.facebook.com/NatacioTortosa ) de les competicions i activitats que es vagin duent a terme al llarg de la temporada.

La Junta Directiva