dilluns, 13 d’octubre del 2014

1a COMPETICIÓ DE LA TEMPORADA 2014-15 DEL CN TORTOSA

El passat dissabte dia 4 d'octubre del 2014 es va dur a terme a la piscina del CN Cambrils la primera competició de la temporada dels nedadors del CN Tortosa categoria infantil, junior i absolut.

Les proves que es van dur a terme van estar 1.500 i 800 lliures en categoria masculina i femenina alternativament, així com 400 estils i tots els estils en proves de 50 metres amb les dos categories. Va estar una sessió prou ràpida tot i  les proves realitzades. Els clubs participants, a part del club organitzador i nosaltres mateixos,   van ser el CN Vendrell, CN Vila-seca i CN Amposta. Els resultats aconseguits van ser satisfactoris majoritàriament tot i ser la primera competició. Resta molta temporada per que els nostres esportistes intenten aconseguir els seus reptes i millores personals.

Els nostres representants van ser: Eric Castell, Jordi Castellà, Manel Castro, Josep Maria Cid, Pau Monfort, Dani Balart, Andreu Pellisa i Marc Ponce en categoria masculina. I per part de la categoria femenina: Arian Curto, Claudia Faneca, Marina Subirats, Cinta Conesa, Lídia Rochet, Mireia Cid, Alba Reverté, Carme Lleixà, Alba Primé, Meritxell Martí, Laia Castell i Maria Cotaina.

Menció especial per Carlos Albarado i Maria Puey que s'estrenaven com a federats.


Des de la Junta i Equip tècnic s'anima als nedadors a emprendre aquesta nova temporada amb il.lusió i ganes per aconseguir tots plegats el millor de cadascú.