diumenge, 23 de novembre del 2014

COMPETICIÓ TARRASWIM 2a JORNADA A AMPOSTA

El passat dia 15 de novembre es va realitzar la Jornada de Natació mes propera de tota la temporada. Aquesta es va dur a terme a les instal·lacions del CN Amposta. Les categories compreses eren la infantil, junior i absolut.
Les proves a realitzar van ser les de 200 estils, 50 i 200 esquena, 50-100 i 200 papallona, 100 i 200 braça, 100 i 400 lliures, així com els relleus de 4x100 lliures. Totes les proves en les diferents categories. Totes elles atractives però essent les mes emocionants les dels relleus.
Els clubs participants, a part del club organitzador i nosaltres mateixos,   van ser el CN Vendrell, CN Vila-seca, CN Salou, CN Cambrils i CN Tarraco.
 
Els components del nostre club van ser:
Eric Castell, Jordi Castellà, Manel Castro, Josep Maria Cid, Pau Monfort, Dani Balart, Andreu Pellisa i Carlos Albarado i Marc Ponce en categoria masculina. I per part de la categoria femenina: Marina Subirats, Cinta Conesa, Lídia Rochet, Mireia Cid, Alba Reverté, Carme Lleixà, Alba Primé, Maria Puey, Meritxell Martí, Anna Arnau, Laia Castell, Laure Marie Nuel i Maria Cotaina.
 
Marc Ponce no va poder assistir per estar com entrenador a Vila-Seca amb els alevins així com Claudia Faneca i Arian Curto que estan recuperant-se però que esperem que estiguin en breu al 100% amb tot l´equip.
Des de la part Tècnica i Junta s´anima a tots els nedadors a seguir esforçant-se per aconseguir els reptes de la temporada.

CN TORTOSA