diumenge, 11 de maig del 2014

TARRASWIM AL VENDRELL, ABSOLUTS, JUNIORS I INFANTILS

El passat 26 d'abril es va dur a terme durant tot el dia, amb jornada de matí i tarde, la 6a jornada Tarraswim a les instal.lacions d'El Vendrell.
 
Els nostres representats van realitzar dos proves pel matí i dos per la tarde apart dels relleus 4x50 lliures tant en categoria femenina com masculina.
 
Les proves a realitzar van ser tant de velocitat, com mitja i llarga distància. Tot i així majoritàriament els nostres esportistes van fer proves de 50 metres de velocitat, així com de 100 i 200 de diferents estils. I pocs els que van realitzar 400 crol o 400 estils.
 
Els participants que ens van representar van ser els següents: Sergi Bertomeu, Andreu Pellisa, Marina Subirats, Mireia Giné, Carme Lleixà, Alba Primé, Alba Reverté, Lídia Rochet, Cinta Conesa, Anna Arnau, Jordi Rosales, Laia Castell, Josep Maria Cid, Jordi Castellà, Manel Castro, Dani Balart, Pau Monfort, Maria Cotaina i Meritxell Martí.
 
Es van aconseguir uns bons resultats i bones marques majoritàriament. Els resultats aconseguits van ser força favorables i engrescadors de cara a la millora de marques de cadascun dels participants representants del CN Tortosa. Val a dir però que cal seguir lluitant en relació a les fites que cadascú vol conseguir.
 
Animem a tots els nedadors a continuar amb l'esforç i la constància actual per tat de continuar amb aquesta linia, gaudir de les seves millores fruit del seu esforç i encoratgem a lluitar a tots plegats per poder aconseguir els objectius que pretenen.
 
CN TORTOSA