dilluns, 12 de maig del 2014

Final Territorial Jocs Esportius Escolars Terres de l'Ebre - Amposta, 10.05.14

El passat dissabte els nedadors de l'escola del Club Natació Tortosa que s'havien classificat segons els resultats assolits en les tres jornades comarcals, es van desplaçar a la piscina municipal d'Amposta per tal de participar en la final territorial escolar de les Terres de l'Ebre.
 
El nivell dels diferents clubs i escoles va ser força alt. Van haver participants de: Escola Agustí Barberà, CN Amposta, PME La Ràpita, Club Natació Ebre, AME Ametlla de Mar, CN La Fanecada, i Escola Consolació.
 
Els participants del nostre club van ser: Maria Cinta Roselló, David Monlleó, Mike Alós, Josep Mª Roselló, Anna Cardona, Hong Xuan, Ona Cervera, Martina Curto, Pau Prades, Marc Prades, Martí Rocamora, Ferran Almendros, Eduard Campanales, Cinta Carot, Christian Andreu, Pau Rodriguez, Simona Stancheva, Maria Puey, Alexandra Aymerich, Cinta Arnau, Monica Ortiz, Marta Fadurdo, Carlos Alberto Albarado, Enric Boldú, Aleix Rodriguez, Alex Claudiu Samartean, Adrià Benaiges, Miriam Clua i Maria Princep.
 
També ens va acompanyar Estel Ortiz, ex nedadora pel club però que participava en nom del col•legi Consolació de Tortosa. Va causar baixa per lesió Iria Martinez a la que esperem es recuperi molt aviat, així com Maria Escurriola i Claudia Curto, que tot i estar classificades i convocades, no van assistir.
 
Els resultats van ser favorables aconseguint-se un total de 24 podis totals entre proves individuals i relleus. 7 ors, 5 plates i 12 bronzes. Tots els nedadors que van fer podi han passat a la fase final provincial del Trofeu Diputació, que es disputarà el proper dissabte dia 17 a la piscina municipal de l'Hospitalet de l'Infant (escalfament a les 15:00 h i inici competició a les 16:00 h.).
MOLTES FELICITATS i a continuar esforçant-se!!! CN TORTOSA