diumenge, 11 de maig del 2014

PROVA DE NIVELL A TARRAGONA PER ALS BENJAMINS I FONS I ESTILS A VILASECA PER ALS ALEVINS

El passat día 12 d’Abril els benjamins masculí MARC DUCH, JORDI FANECA, PAU ROSELLO i ARNAU ESPINOS, i les fèmines GISELA CONESA, ALBA SILVA, ELSA REVERTER i ANGELA CALDUCH es varen desplaçar a les instal.lacions del C.N.TARRACO per realitzar la prova de nivell acompanyats pel seu nou entrenador SERGI BERTOMEU, on varen tenir una actuació destacada.
Per altra banda els alevins del club acompanyats pel seu nou entrenador MARC PONCE , es varen desplaçar a la ciutat de Vilaseca per realitzar les proves de fons i estils, puntuables per Campionats de Catalunya.
 
Les proves que varen disputar foren 200 estils tant en categoria femení com en masculí, i les proves de 800 lliures en femení i 1500 lliures en masculí.
 
El nostre club va estar representat en categoria femenina per PAULA PAGA , ARIAN CURTO, CLAUDIA FANECA I JULIA CAROT , mentre que els nois foren DIDAC SILVA I ERIC CASTELL.
 
Tots ells van tenir una actuació destacada i van rebaixar substancialment les seves marques anteriors en la prova de 200 estils , i en les dos proves de 800 i 1500 lliures van nedar amb millors temps dels que tenien previst, ja que no tenien referència d’altres competicions.
 
Moltes Felicitats a tots