dilluns, 12 de maig del 2014

Estada al Port, 3 i 4 de maig

Encara que amb una mica de fred, el temps es va portar prou be i va permetre gaudir als participants d'un parell de dies d'exercici i gresca en mig del fantàstic entorn dels ports.


El dissabte pel matí després d'arribar a la casa de colonies, deixar les motxilles, sacs de dormir, provisions i resta d'estris, i inici de la primera excursió cap a Cova Avellanes.


Un cop es va arribar a la zona de lleure es va procedir a reposar forces amb l'entrepà que cadascú ja portava preparat i posteriorment a tornar a gastar-les amb els jocs que es van fer. 
 
Després,  tornada cap al "campament base" per berenar i iniciar la sessió d'activitats preparades pels voluntariosos membres de la Junta, Yolanda, Oscar i Monica ( aquesta darrera de pensament, ja que no va poder estar en persona per causes de força major), que els va permetre passar-s'ho molt be una bona estona.
 
 En acabat cap a sopar i després mes gresca fins que les forces ho van permetre, moment en el qual tothom ja va marxar a dormir ... o no ?
 


El diumenge, després d'esmorzar, nova excursió, dirigida per Oscar i Yolanda, per continuar posant a prova als mes joves ...
 
Després la tornada, en busca del dinar per a recuperar forces. Per la tarde, després d’un dinar de germanor al que es van apuntar un bon nombre de pares, per fer-lo baixar, i per si no estavem prou cansats una estoneta mes de pilota, i després de berenar fi de festa, recollir "pataquets" i cap a caseta.Podeu veure algunes fotos mes clicant al següent enllaç :

 
En resum, una experiència a repetir ... o no?     : )