diumenge, 10 de novembre del 2013

2a Jornada de Lliga Pre-Benjamí, Benjamí i Aleví - Tarragona, 09.11.13

El passat dissabte els petits del club acompanyats per la seva entrenadora Cristina Monclús es van desplaçar a la ciutat de Tarragona per celebrar la segona jornada per equips de categoria Prebenjami i Benjamí , així com les proves de classificació per campionats de Catalunya de categoria Aleví.
 
Les proves que es varen nedar foren 8x25 tant de lliures com papallona en categoria Prebenjami on Arnau Espinós i el debutant tortosí Xavier Paga en categoria masculina i la debutant Anna Nadal en femenina, tots ells varen tenir una bona actuació liderant les seves series en les que va participar.
 
En categoria Benjamí les proves varen ser 12x50 peus lliures i nedar papallona, amb la participació tortosina de Alba silva, Gisela Conesa, Elsa Reverter i Angela Calduch, pel que fa a les noies i els nois que varen participar foren Marc Duch , Pau Roselló i Jordi Faneca. Tots ells varen competir a gran nivell i en la majoria de series en les que van participar quedant entre els tres primers.
 
Els Alevins participants de la nostra entitat van ser Claudia Faneca, Arian Curto, Paula Paga i la debutant Julia Carot pel que fa a noies i Dídac Silva i Eric Castell en nois. Van nedar les proves de 100 esquena i 200 braça on van tenir tots una actuació destacada i el mes important es que tots van millorar molt les seves marques personals rebaixant aquestes en varios segons. Finalment les noies aren participar en relleu de 4x100 papallona on varen quedar quartes, nedant a gran nivell.
 
Moltes felicitats a tots ells .