dimarts, 19 de novembre del 2013

La Generalitat premia el nedador Jaume Trilla, l’únic participant de les Terres de l’Ebre a la 2a Ultramarató de l’Ebre

El passat dilluns dia 11, Jaume Trilla, nedador del nostre Club, va rebre de mans de la representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, i de Jordi Borràs, director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre, un trofeu per la seva participació en la 2a Ultramarató de l’Ebre.
 
Trilla, a més de ser l’únic nedador de les Terres de l’Ebre, va ser el participant més jove (26 anys) en aquesta competició de resistència, que a finals d’agost va transcórrer de Tivenys a Amposta, amb un recorregut total de 30 quilòmetres.
 
L’acte va tenir lloc a la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, a Tortosa. Una lesió al genoll va portar Jaume Trilla a practicar la natació per enfortir la musculatura, i la perseverança l’ha portat a participar en proves de resistència.
 
A més de participar en proves de natació, Jaume Trilla també competeix en proves de bicicleta de muntanya, com les que integren el circuit Xallenger BTT Terres de l’Ebre, o la ViP Xtrem de Vimbodí, a les muntanyes de la serra de Prades.