dimecres, 28 d’agost del 2013

Inici temporada i participació del club en els actes de les Festes de la Cinta 2013

Benvolguts nedadors/es,
 
Ja estem en procés d’una nova temporada, la qual es preveu força complicada amb molts de canvis i circumstàncies que entre tots haurem de superar.
 
La temporada passada ha estat molt important en quant a resultats dels escolars, federats, masters, atletes i globalment de club. S’han aconseguit moltes coses, però n’hi ha una de molt important que és el mantenir amb molt bona nota la segona divisió. Però no podem obviar la gran cohessió i unió trobada entre tots. Sabem que les condicions que tenim no són òptimes, però vosaltres, sense excepció, heu demostrat que esteu molt per sobre d’aquest fet. Us animo a seguir per aquest camí.
 
La junta directiva i els tècnics ja estem preparant la temporada 2013/2014, i per aquest motiu us comuniquem que els entrenaments per a tots els grups será a partir del dia 3 de setembre a les 19,30 h. Com tots sabeu no cabem alhora a la piscina, pel que es prega fer-ho escalonadament. Parleu amb els tècnics.
 
També amb motiu de les festes de la Cinta, estarem presents en els següents actes que, de no haver-hi modificacions, quedaran tal com es detallen a continuació, i que podeu seguir pel nostre bloc, al qual us animem a que deixeu els vostres comentaris.
 
- Dia 31.08.13, Ofrena de flors i fruits a la Verge de la Cinta. Lloc de trobada i sortida com de costum (mireu el programa d’actes de les festes de la Cinta) sobre les 19,45 h. Imprescindible pantaló blau i polo blau, oficial del club. Enguany, qui volgui, pot portar alguna cosa de material escolar, ja que enguany a més de les flors i fruits recolliran aquests objectes.
 
- Dia 02.09.13, a les 12,00 h (inscripcions a partir de les 11,00 h). Nedada popular de festes de la Cinta, des de la illeta de Ferreries (davant la Societat de Pescadors) fins a l’embarcador del Club de Rem. Pot nedar-hi tothom. Hi haurà servei de control per als més petits.
 
Esperem comptar amb vosaltres, en tots els actes. Us esperem.
 
LA JUNTA DIRECTIVA