dilluns, 18 de novembre del 2013

Trofeu Tarraswim A i B - El Vendrell, 16.11.13

JORNADA COMPLERTA AL VENDRELL
 
El passat dissabte 16 de novembre els federats de les categories Infantil, Júnior i Absolut del CN Tortosa és van desplaçar a les instal•lacions del CN Vendrell on es van nedar gran qüantitat de proves corresponents al trofeu Tarraswim A i B.
 
La jornada va ser dura i durant tot el dia.
 
Els nostres nedadors van participar en moltes proves individuals i de relleus amb l'objectiu de rebaixar les seves marques i alguns d'ells intentar aconseguir les mínimes per als propers campionats de Catalunya d'hivern.
 
En linies generals va estar una sessió força satisfactòria.
 
Els components de l'Equip que es van desplaçar van ser: Cinta Conesa, Marina Subirats, Lidia Rochet, Mireia Cid, Alba Primé, Meritxell Martí, Anna Arnau, Alba Reverté, Claudia Sancho, Carme Lleixà, Laia Castell i Maria Cotaina en categoria femenina. I en la masculina; Jordi Castellà, Josep Maria Cid, Dani Balart, Manel Castro, Francesc Sanz, Jordi Rosales, Pau Monfort, Andreu Pellisa, Sergi Bertomeu, Marc Ponce i Victor Albesa. Oscar Túnez no va poder assistir finalment per qüestions de salud.
 
Equip Tècnic i Directiva encoratgen als nedadors a continuar esforçant-se per aconseguir mantenir i millorar els seus resultats.
 
CN Tortosa