dilluns, 26 de desembre del 2011

II Gimcana de natació del Club Natació Tortosa a favor de La Marató de TV3

Com ja sabeu el passat dissabte dia 17 es va dur a terme la II Gimcana de Natació organitzada per la nostra entitat amb l'objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3.
Amb bona participació de nedadors i públic, encara que menor que la que hauriem desitjat, es van dur a terme el seguit d'activitats que conformaven la gimcana i que varen ser força divertides, i que permeteren recollir un total de 500,- €uros, superant lleugerant l'import de l'any passat. Dita quantitat es va ingressar el diumenge al compte que s'ens havia facilitat des de l'organització de La Marató, en nomb del Club Natació Tortosa.

Tot seguit podeu veure algunes imatges :














Al final de l'activitat, tal com es pot veure en la imatge adjunta, també es va procedir a l'entrega de la Cistella de Nadal, que enguany haviem preparat per recaptar fons per a la nostra entitat, a la posseidora de la butlleta premiada, que va ser la Sra. Mª Cinta Jarque Sanz a la qual felicitem des d'aquestes linies.

Posteriorment, per la tarda, al Pavelló Poliesportiu de Roquetes, en la VIII edició dels Premis Esportius del Baix Ebre, organitzada pel Consell Comarcal i pel Consell Esportiu es va procedir a l'entrega per parts de les autoritats presents de reconeixements als esportistes de la comarca que van assolir durant la passada temporada uns resultats destacats a nivell territorial, provincial o nacional, entre els quals es trovaba un elevat nombre de nedadors de la nostra entitat.