divendres, 2 de desembre del 2011

Competicions federats - Reus, 26 de novembre de 2011

El passat dissabte un total de 15 nedadors del nostre club es van desplaçar a la piscina del Reus ploms per disputar les proves corresponents a la 1a jornada de lliga prebenjamí, 2a de benjamí i 1a d'aleví, acompanyats per la seva entrenadora Cristina Monclús.

En aquesta ocasió van debutar els següents nedadors de l’any 2004: Alba Silva Alcoba, Elsa Reverté Gassó, Gisela Conesa Cartes i Pau Roselló Prats. Així com també de l’any 2002 Paula Pagà Matamoros i Arian Curto Machí. Tots ells van obtenir uns magnífics resultats, situant-se sempre dins dels primers llocs en la classificació.

La resta de participants dels anys compresos entre el 1999 al 2001 van se els següents: Lídia Rochet Piñol, Marina Subirats Cardona, Cinta Conesa Cartes, Carme LleixàValls, Alba Reverté Gassó, Didac Silva Alcoba, Eric Castell Caubet, Jordi Castellà Fàbregues i Josep Maria Cid Cid. Tots ells sempre entre les primeres posicions, aconseguint unes grans marques i rebaixant els seus temps personals. Val a dir que no va poder participar el component de l’equip Pau Rodríguez Llaó per estar actualment lesionat. Esperem comptar amb ell molt aviat!

Felicitats a tots i a seguir esforçant-se.

2 comentaris:

yolanda ha dit...

Ànims a tots que aneu per molt bon camí futures promeses!!

yolanda ha dit...

Ànims a tots futures promeses de la Natació i a seguir esforçant-se!!