dimecres, 28 de desembre del 2011

Gaudeix de la Natació Naturista a Tortosa amb el Club Natació Tortosa.

 Gràcies a la nova iniciativa del Club Natació Tortosa adreçada als socis actuals però també oberta al públic en general prèvia inscripció com a nou soci, la nostra entitat oferirà de forma pionera a les Terres de l’Ebre i fins i tot a la resta de la província, la possibilitat de practicar la natació nudista en piscina coberta.

Encara que pugue semblar estranya, aquesta actitivitat novedosa a les nostres terres no ho és tant a la resta del pais (al 1997 es va aprovar una resolució del Parlament de Catalunya en el qual s’instava a les administracions públiques a suprimir els obstacles reglamentaris que impedissin la pràctica del nudisme), ni de l’estat. Ciutats com Barcelona (piscines Bernat Picornell), Madrid (piscines Monforte de Lemos i La Elipa), Sevilla (piscines de La Cartuja), Bilbao (piscines Monte Arxanda), Gijón (piscines Panchano) i altres, ja fa molt de temps que ofereixen, gràcies a alguns clubs, la possibilitat de fruir de la natació nudista tot l’any, i especialment a l’hivern, tot i que sigue en piscina coberta.


Aquesta nova activitat es durà a terme el darrer divendres de cada mes, dintre de l’horari de nit que te assignat el nostre club (de 22:00 a 23:00 h.). Encara que la inauguració de l’activitat estava prevista per a aquest divendres dia 30, finalment tindrà lloc avui a les 22:00 h. degut a l’impossibilitat d’assistir a l’acte d’algunes autoritats, per problemes d’agenda en la data programada inicialment.



Esperem comptar amb la vostra assistència i penseu de no deixar-vos la tovallola.

Per cert, és obligatori l’ús del casquet de bany ... al cap.