dilluns, 26 de desembre del 2011

Excel.lent nivell tortosí en la darrera jornada de l'any a nivell federat a la provincia

Les piscines de Tarragona i Vila-Seca van acollir el passat dissabte dia 10 les darreres proves de natació de l'any a nivell federat, que corresponien a la 2a jornada de lliga aleví i al trofeu Natagona B i A.

Pel matí, a les instal.lacions del Tàrraco van prendre part els alevins, infantils, juniors i absoluts, i ja per la tarda a Vila-Seca van repetir tots menys els alevins.

Els nedadors participants van ser Anna Arnau, Cláudia Sancho, Meritxell Martí, Laia Castell, Marc Ponce, Cinta Altadill, Pau Monfort, Andreu Pellisa, Òscar Túnez, Jordi Rosales, Gemma Pous, Lidia Rochet, Marina Subirats, Alba Reverté, Cinta Conesa, Carme Lleixà, Judith Ramos, Maria Cotaina, Sonia Martinez, i Francesc Sanz en el seu debut com a federat.

Es van disputar majoritariament proves curtes i relleus, amb bons resultats especialments dels mes joves amb rebaixes importants de temps en les marques personals, i també rebaixes no tan significatives com és normal pero igualment meritòries en el cas dels mes grans.

Anims i endavant !