diumenge, 22 de novembre del 2009

VI EDICIO PREMIS ESPORTIUS DEL BAIX EBRE

Com ja sabreu, aquest passat dissabte va tenir lloc al Pavelló Poliesportiu del Perelló la VIª edició d'entrega dels Premis Esportius del Baix Ebre.

En aquesta ocasió el nostre club ha estat força afavorit ... i es que s'ho mereix.

En primer lloc es va fer entrega dels guardons als nedadors que van participar i assolir èxits en competicions a nivell escolar, i els quals si be ja havien nomenat anteriorment repetim a continuació :

- Joan Boix
- Eric Castell
- Pau Rodriguez
- Laura Sanjuan
- Cinta Escudero
- Lidia Rochet
- Mónica Ortiz
- Marc Quetral
- Andreu Cabanes
- Laia Castell
- Raul Sanjuan
- Leire López
- Tania Crespo
- Miquel Arasa
- Xavier Lluís
- Cinta Pilar Viñas
- Oscar Cid
- Meritxell Torà
- Imma Miralles

A continuació van rebre el premí els nedadors participants en competicions a nivell federat :

- Anna Aïda Marti
- Maria Cotaina
- Andreu Pellisa
- Cinta Altadill
- Marc Ponce
- Victor Albesa
- Aleix Pellisa
- Gemma Pous
- Josep Maria Cid
- Sonia Martinez
- Sergi Bertomeu
- Pau Monfort
- Jordi Varas





Posteriorment, de mans del delegat d'esport a les Terres de l'Ebre, Sr. Jordi Gaseny, va rebre el premi "a la millor tasca tècnica o docent en el camp de l’esport" el director tècnic del nostre club, Xavi Matheu, que havi acudit a l'acte sense saber que havia estat escollit per rebre la distinció.





















Finalment, quan ja estavem a punt de marxar, va arribar la sorpresa ... "Premi a la millor entitat pels seus èxits en la competició esportiva" ... al Club Natació Tortosa pels resultats de la temporada 2008-2009 !!!









El nostre president va rebre la placa de mans de l'Alcalde de Tortosa, Sr. Ferran Bel.





Gràcies a tots els nedadors, equip tècnic, junta directiva, socis, i pares i mares dels nedadors, l'esforç dels quals ha permés que s'ens hagi concedit aquest premi.




Salutacions,

2 comentaris:

Xavier Monfort ha dit...

Moltes gràcies a tots els nedadors, tècnics, companys de Junta, pares i mares. Heu fet possible aquest reconeixement amb el vostre esforç i per tant ens pertany a tots. Però no ens hem de quedar aqui, hem de seguir per arribar amb força al proper repte que serà la piscina nova. No tinc cap dubte, que els resultats i l'empeny de tots faran possible que estiguèssim a l'alçada de les circumstàncies. A més els nostres tècnics faran tot el possible, com ho fan cada dia, per estar i treure el millor de cadascú, d'aqui surt el reconeixement a Xavi Matheu, sens dubte un gran tècnic i especialiste amb natació. Enhorabona.
Xavier Monfort

Anònim ha dit...

Be, jo no m'ho curraré tant com el señor president del club natació tortosa però si que m'agradaria felicitar a tots els afortunats qu e van ser premiats així mateix com al nostre entrenador Xavi Matheu i al senyor president Xavier Monfort.
enhorabona a tots!