dissabte, 7 de novembre del 2009

Curs Monitor Natació Bàsic - Nivell I

Benvolguts tots i totes,

Ens complau informar-vos que la Federació Catalana de Natació, conjuntament amb l’Ajuntament de Tortosa a través de l’empresa municipal Tortosaesport i el nostre Club, hem organtizat el primer curs de Monitor/a de Natació Básic Nivell I (Tècnic/a d’esports en natació – Nivell I), que s’efectúa des de la recent entrada en vigor del nou decret de la Generalitat, que afecta a aquest tipus de formació, i que és l’únic que es durà a terme abans d’acabar l’any a la nostra provincia.

Está obert a tothom si bé però s’adrecça especialment a les persones que vulguin dirigir els seus estudis i futur laboral cap al mon de l’esport. Amb la titulació que s’obtingui es podrà exercir de monitor de natació per a nens petits, i a més s’ha de tenir en compte que aquest curs és el de nivell bàsic, per la qual cosa es imprescindible haver-lo superat per poder efectuar els cursos següents de nivell superior.

Trobareu mes información clicant al següent enllaç :
https://docs.google.com/fileview?id=0B0AotxCfRlsUZGNkNzI2MWMtZDRjZS00OThiLTkzMjEtMjVlY2M4NDkzNTM0&hl=ca

Esperant que sigui del vostre interés i que us animeu, rebeu les nostres salutacions.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

m'agradaria saber si s'efectuarà algun altre curs per assolir el títol de monitor de natació.

Gràcies.

jo mateix ha dit...

El curs en qüestió no es va dur a terme en les dates previstes per manca d'inscripcions, nogensmenys pots demanar mes informació sobre la situació del mateig passant un correu a : natacio@clubnataciotortosa.com

Salutacions.