dilluns, 30 de novembre del 2009

Anna Aïda Martí, 2 rècords d'Espanya i bronze als Campionats d'Espanya absoluts

La nedadora del CN Tortosa continua amb la seva excel.lent progressió.Aquesta setmana passada va disputar els Campionats d'Espanya absoluts a Castelló (del 26 al 29 de novembre), primera competició important de la temporada.

Va disputar 4 proves: els 100m estils, on va obtenir un bon resultat classificant-se per a la final B i quedant 7a amb un temps de 1.05.60.En els 50m lliures va aconseguir rebaixar la seva marca amb 27.04, tot i no ser la seva especialitat.En els 50m papallona va classificar-se 5a per a la final A, i per la tarda a la gran final va aconseguir penjar-se la medalla de bronze, amb un temps de 27.16, temps que suposa un nou rècord d'Espanya de 16 anys en piscina de 25m.En la prova dels 100m papallona també va aconseguir un nou rècord d'Espanya, aconseguint baixar de la barrera del minut, amb 59.96, i va ser quarta a escasses dècimes del podi.

Pròximament competirà a Qatar amb la selecció espanyola en la Gimnasiada, competició que es realitza cada 4 anys i que és similar a uns Jocs Olímpics en categoria júnior.