dilluns, 24 de novembre del 2014

2a JORNADA DE LLIGA ALEVI I BENJAMI PER EQUIPS

El dissabte passat dia 15 de novembre l’equip Aleví i Benjamí del Club Natació Tortosa es va desplaçar fins a les instal•lacions del Club Natació Vila-Seca per disputar la 2a Jornada de lliga d’aquesta temporada.
 
En primer lloc la categoria aleví va participar en les proves de 200 esquena i 100 papallona.
 
Les cinc integrants del C.N. Tortosa; Àngela Calduch, Júlia Carot, Gisela Conesa, Elsa Reverté i Xuan Wu van realitzar una molt bona competició: en la primera prova totes cinc era el primer cop que la disputaven i es van aconseguir unes bones marques tot i la poca experiència en els 200m. d’aquest estil. D’altra banda en 100 papallona l’equip en general va mostrar una baixada de marques, a la vegada que una millora de la tècnica de l’estil tant important en les edats de formació per poder continuar millorant en aquest esport, mostrant així una bona progressió en el primer any d’aquesta categoria alevina. També es va disputar el relleu de 4x100m. lliures on es van aconseguir rebaixar 4 segons de la marca anterior.
 
D’altra banda, l’equip benjamí va disputar la segona jornada per equips on es continua realitzant una competició on es premia més la tècnica que el temps i la posició aconseguits. Per aquest motiu els benjamins del C.N. Tortosa: Marc Duch, Arnau Espinós i Jordi Faneca van disputar les proves de 25m. peus crol i 50m. papallona. El fet de formar part de les edats grans de la categoria benjamina van poder mostrar una bona tècnica que s’observa en progressió a cada competició.
 
Equip tècnic i junta directiva celebren la progressió sobretot en referència a la tècnica d’aquests nedadors en etapa de formació que s’espera en un futur es pugui convertir en temps molt competitius quan aquests siguin l’objectiu principal.
 
Club Natació Tortosa