dijous, 25 de juliol del 2013

XII Baixada del Renaixement, nedant pel riu Ebre des de Xerta fins a Tortosa, dissabte 20.07.13

Elevada participació en la Baixada del Renaixement, enguany en la seva 12ª edició celebrada el passat dissabte 20 de juliol.

Tot i que no es va arribar al nombre d'inscrits de l'anterior edició, en la qual s'havia assolit el record, en aquesta edició s'han superat les 200 inscripcions, amb un total de 197 participants a l'aigua.

A mes a mes de nedadors catalans van participar representants de les comunitats de Valencia, Aragó, Euskadi, Madrid, i Múrcia, entre altres.
 


A continuació podeu accedir a les classificacions, impressió de diplomes, fotografíes i videos, clicant als següents enllaços :
 
 
 
Video 1          Video 2
 
Fotos 1            Fotos 2
 

Volem agrair de nou la col.laboració del organismes oficials i patrocinadors, els quals ens han ajudat a que la prova es pugués dur a terme un any mes tot i l'actual situació econòmica :  IDECE, Ajuntament de Tortosa, Ajuntament de Xerta, Diputació de Tarragona, Consell Comarcal i Consell Esportiu del Baix Ebre, Generalitat de Catalunya,  Maheso-Iceberg 33, Setmanari L'Ebre, Alqueza-Paco's, Hotel Corona Tortosa, Rogles Aventura, Rural Caja, La Caixa, Caixa Penedés, Intersport FEVI, un col.laborador i Ebre Rent.
.
Esperem que tots els participants hagin disfrutat de la prova i esperem tornar a comptar amb ells a la propera edició.
Fins llavors ... salutacions a tots.