dilluns, 28 de maig del 2012

EL CLUB NATACIO TORTOSA REVALIDA LA SEVA POSICIÓ A LA SEGONA DIVISIO DE LA COPA CATALANA DE CLUBS

El passat dissabte 25 de maig, a les instal.lacions del C.N. Banyoles, es va celebrar la final de categoria absoluta de clubs de la lliga catalana, de 1ª, 2ª i 3ª divisió. Els nostres nedadors varen lluitar per defensar la seva actual posició a la segona divisio catalana, categoria a la que com recordareu , van aconseguir ascendir la temporada passada.

Els clubs que van participar foren: C.N. Mataró, C.N. Cornellá,  C.N. Banyoles, C.N. Badalona, C.N. Vic, C.N Olot, C.N. Reus Ploms i C.N. Tortosa.
El nostre club va desplaçar als següents nedadors: Anna Arnau, Claudia Sancho, Gemma Pous, Sonia Martinez, Maria Cotaina i Laia Castell (de categoria junior) en quant a noies, i Jordi Varas, Victor Albesa, Marc Ponce, Jordi Rosales, Andreu Pellisa i Pau Monfort (aquests tres últims de categoria infantil), tots ells acompanyats del seu entrenador Xavi Mateu.

El sol fet de disposar de 12 nedadors, i de la gran quantitat de proves que es varen nedar en un periode de 5 hores amb dues sessions de mati i tarda, diu molt dels nostres representants, ja que practicament no diposaven de temps per recuperar-se entre prova i prova. Tots ells amb gran professionalitat, van saber superar-se i donar el millor, aconseguint moltes vegades rebaixar les seves millors marques i obtenint finalment uns resultats que varen fer possible el mantenir la posició de la nostra entitat a la 2ª divisió de la Copa Catalana de Clubs.

Malgrat els pocs ajuts de l'administració, per no dir cap, i de les condicions i horaris de les que és disposa a la piscina per entrenar, s'ha de reconeixer el gran esforç que fan aquest esportistes, que tenen que desplaçar-se a la veina ciutat d'Amposta, amb millors condicions i horaris, i aixi poder doblar entrenaments cosa important en aquest esport.

A tots ells moltes felicitats i molts anims, ja que com heu comprovat amb esforç s'aconsegueixen els resultats.

1 comentari:

XAVI ha dit...

Nois/es sou genials. El vostre esforç és digne de tot reconeixement. Em sento molt orgullòs i privilegiat de compartir amb vosaltres aquests moments. Heu de pensar que esteu dalt de tot de la natació catalana i només per aquest fet us heu d'estar molt satisfets amb vosaltres mateixos. Els que ho veiem des de fora ho sabem, lloem i agraim. Moltes felicitats.