diumenge, 3 de juny del 2012

Interterritorial Aleví-Benjamí 11-12, Lleida 27 d'abril

El passat diumenge 27 de maig un grup de nedadors del nostre club foren seleccionats per tal de formar part de la Delegació de Tarragona al campionat Interterritorial de categories aleví i benjamí que es va celebrar a la ciutat de Lleida.
Els nedadors convocats van ser els següents: en categoria benjamí, Arian Curto i Paula Pagà en fèmines i en categoria masculina Didac Silva i Eric Castell. D'altra part en categoria aleví els seleccionats foren, Lídia Rochet, Marina Subirats i Alba Reverté com a fèmines i Josep Mª Cid com a únic en la categoria masculina.

Les proves que van realitzar van ser de 100 i 200 metres individuals així com després proves de relleus juntament amb altres nedadors de diferents indrets de la provincia.

La jornada va ser del tot gratificant pels nostres nedadors, apart dels resultats obtinguts a nivell de les seves marques personals, pel tot el que va implicar la diada en sí. El nivell dels nedadors era molt elevat amb la participació dels actuals campions de catalunya de la seva categoria. La Delegació de Tarragona, en funció de la classificació conjunta obtinguda per part dels participants, va quedar en tercera posició, per darrera de la Delegació del Baix Llobregat i Delegació de Lleida respectivament.

Moltes felicitats a tots els nedadors per la fita aconseguida i sobretot per la experiència que tal com ens van manifestar ells mateixos va ser del tot gratificant i inoblidable.