dimecres, 2 de març del 2011

Maria Cotaina, del C.N.Tortosa, medalla de bronze als Campionats d’Espanya júniors i absoluts joves.

El cap de setmana passat les nadadores Maria Cotaina i Sonia Martínez van participar als II Campionat d’Espanya d’edats Joves, celebrat a Palma de Mallorca.

Maria Cotaina va fer medalla de bronze en la prova dels 50 metres papallona amb un temps de 29.84, a tan sols 4 dècimes de la medalla de plata, i que suposa la seva millor marca personal i mínima d’Espanya absoluta.

En les altres proves disputades també va quedar en llocs capdavanters, sempre entre les 8 primeres, destacant el 6è lloc en la prova de 50m esquena, amb un temps de 32.32, molt a prop de la mínima d’Espanya absoluta.

Sonia Martínez va competir en les 3 proves d’esquena, aconseguint millorar les seves marques personals en piscina de 50m, i un meritori 8è lloc en 50m esquena, amb 32.54, també a prop de la mínima absoluta.

Cal recordar que el campionat era en piscina de 50m, fet que suposava un handicap per a les nedadores tortosines ja que entrenen en una piscina de 25m. Tot i això van competir a bon nivell amb les millors nedadores júniors i absolutes joves d’Espanya.

Xavi Matheu, director tècnic del Club Natació Tortosa

2 comentaris:

yolanda ha dit...

Moltes felicitats per totes dues i a seguir esforçant-se!!

analei63 ha dit...

Enhorabona Sònia i Maria pels grans resultats als campionats d’Espanya ja que us heu superat encara més.
Gràcies a vosaltres el nom del Club Tortosa està a nivell nacional. Recordar com no que el vostre esforç diari al centre de tecnificació d’Amposta està donant resultats de la mà de Xavi Matheu.
Ànim i això va bé.

analei63