diumenge, 27 de març del 2011

Final comarcal Jocs Esportius Escolars Baix Ebre 2010-2011

El passat dissabte dia 19 va tenir lloc a la piscina municipal de Tortosa, la 3ª i darrera Jornada dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre.

En la present temporada dels comarcals han participat en les seves proves classificatòries més de seixanta nedadors, en les diferents categories i sexes, del nostre club i de diferents centres escolars de Tortosa, Deltebre i L’Ametlla de Mar.

Com en totes les edicions, les classificacions finals s'obtenen sumant els millors temps dels diferents estils nedats en les tres jornades disputades. Clicant al següent enllaç podeu consultar els temps assolits en les tres jornades, per categoría, estil i nedador, i les classificacions generals.


Un cop finalitzades les proves els participants van poder disfrutar como ja és habitual d'una estona de jocs aquàtics amb les màrfegues, i posteriorment donat que el temps va acompanyar, va tenir lloc a l’exterior del recinte, l’entrega de trofeus als tres primers classificats de cada categoria i sexe i medalles a tots els participants que estaven presents.

Van assistir a l’entrega de premis el President del Consell Esportiu del Baix Ebre i Regidor d’esports de la nostra ciutat Sr. Pere Panisello, i el gerent de la societat Tortosaesport Sr. Xavier Nadal, els quals van fer entrega dels trofeus juntament amb el vicepresident del nostre club Sr. Oscar Altadill, estant presentat l'acte pel representant del Consell Esportiu Sr. Ximo Rambla.

Clicant al següent enllaç podreu veure una selecció de fotografies de la jornada.


Salutacions,