dijous, 10 de març del 2011

Competició federats - Tarragona, dissabte 5 de març

El passat dissabte, es van disputar a les instal.lacions del C.N. Tàrraco les proves corresponents al Trofeu Muralles on participaven nedadors de les categories infantil, júnior i absolut, i les corresponents a la 2a jornada de fons i estils categoria aleví.

Van prendre part en aquesta jornada, representant al C.N. Tortosa, en les categories absolut, junior i infantil, Anna Aïda Martí, Maria Cotaina, Claudia Sancho, Anna Arnau, Laia Castell, Laia Rodríguez, Victor Albesa, Marc Ponce, Aleix i Andreu Pellisa, Jordi Bonet, Pau Monfort, Eric Beltri, Dani García, i Albert Andreu.

Un matí atípic amb resultats discrets a nivell global, amb millores de temps en alguns cassos però també amb pujades en altres.

Igual tònica per a l'aleví Josep Mª Cid, que si bé va aconseguir rebaixar 2 segons en la seva marca dels 400 lliures, va tenir un lleuger increment en la dels 200 estils.

A continuació podeu consultar els resultats de totes les proves :


Toca esforçar-se una mica mes.

1 comentari:

analei63 ha dit...

Aquesta setmana blanca d’aquest curs escolar, poder en aquestes dates, no ha esta oportuna ni a nivell d’entrenaments ni d’estudis.
Un altre factor que poder desmotiva un poc, es que es competeix amb categories d’edats diferents i inconscientment pot pensar el més petit, me guanyaran!!!! i pels més grans, no han tingut pressió suficient.


Però no passar res, ànim.