dijous, 11 de març del 2010

XVIIa edició Meeting Internacional Encamp - Andorra - 17 abril 2010

Benvolguts socis/sòcies, pares/mares, nedadors i nedadores,

Des de la Junta del Club estem estudiant la possibilitar de participar enguany, de nou, en el Meeting Internacional Encamp, que tindrà lloc el dissabte 17 d'abril al comú d'Encamp a Andorra.

Aquesta proposta va adreçada a TOTS els nedadors federats o no federats del club, i a les seves famílies, a l'objecte de fomentar les relacions socials i el companyerisme i poder passar un cap de setmana d'esport i lleure en un indret molt atractiu com són els Pirineus andorrans.

En anteriors edicions el Club ja ha participat a aquest meeting, que per als que no el coneguin podem explicar breument que es tractaria d'efectuar una escapada de cap de setmana, que s'iniciaria el divendres 16 al sortir els nois i noies de l'escola per poder arribar a l'hora de sopar a Andorra. El dissabte 17 tindrien lloc les competicions del Meeting entre els clubs participants, que solen ser d'Andorra, del sud de França i de Catalunya, en sessions de matí i tarda, amb la corresponent entrega de trofeus per als guanyadors i record per a tots els participants. Les categories que competeixen són totes : prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, junior i absolut, i les proves que es disputen son 100 m. estils per totes les categories i els sis primers classificats de cada categoria disputen les finals sobre la distancia de 200 m. estils, a excepció dels Prebenjamins que disputen la final directament (100 m. estils). El diumenge pel matí se sol aprofitar per anar a visitar la neu per a que tant petits com grans puguin passar una bona estona de lleure, i ja després de dinar efectuar el retorn cap a casa.

La participació, que inclou el desplaçament, que s'efectuarà amb un modern i còmode autocar de la Cía HIFE el qual estarà a la nostra disposició durant l'estada, l'allotjament de dues nits en hotel de 3* i les menjades en règim de pensió complerta, té un cost de :

Adults: 120,00 €
Nens 0-4 anys: gratuïts
Nens 5-12 anys: 85,00 €
3ª persona adulta (major de 12 anys): 105,00 €
4ª persona adulta (major de 12 anys): 100,00 €

* Els descomptes de nens i 3res i 4tes persones, seran aplicables sempre que es comparteixi habitació en 2 adults.

Per poder efectuar-se l’escapada ha d’haver una inscripció mínima de 50 persones. Per altra banda la quantitat màxima d’incscripcions es fixa en 63 en base a la capacitat de l’autobús. Les inscripcions s’efectuaran per ordre de recepció tancant-se en arribar a la quantitat indicada anteriorment.

Si desitgeu participar-hi, feu arribar una nota amb les dades que es detallen a la part inferior d'aquest escrit i dipositeu-la a la bústia del Club que hi ha a les piscines, en front de la màquina de begudes, abans del dia 22 de març.

Si desitgeu algun aclariment podeu sol·licitar-lo deixant un missatge a aquesta noticia del blog, adreçant-vos als membres de la junta o enviant un correu a clubnataciotortosa@tinet.cat.

Esperem la vostra participació.

La Junta del Club Natació Tortosa

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

En/Na ..................................................................................................................... (pare/mare) del nedador/nedadora ................................................................................................ comunico que desitjem participar a l’escapada a Andorra i demano la reserva de les següents places :

Adults (majors 12 anys) : ...........
Nens de 0 a 4 anys : ................
Nens de 5 a 12 anys : ...............

Telèfon de contacte : ............... Signat