dimecres, 17 de març del 2010

Final comarcal Jocs Esportius Escolars Baix Ebre 2009-2010


Aquest passat dissabte va tenir lloc a la piscina municipal de Tortosa, la 3ª i darrera Jornada dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre.


















En la present temporada han participat en les proves classificatòries més de quaranta nedadors, en les diferents categories i sexes, i al mateix temps han pres part durant les mateixes jornades, en proves paralel.les per donar a coneixer la dinàmica de les competicions del nostre esport, mes de trenta-cinc nens i nenes de diferents centres escolars de la ciutats com els col.legis de Ferreries, del Temple, de la Consolació, i del Sagrada Familia.

Clicant al següent enllaç podeu consultar els temps assolits en les tres jornades, per categoría, estil i nedador, i les classificacions generals.

https://docs.google.com/fileview?id=0B0AotxCfRlsUNzZhNjkzMGUtMGQxZC00YTAzLWJhZjUtYTA1NzA2ZDk5YTM2&hl=ca

Un cop finalitzades les proves els participants van poder disfrutar como sol ser habitual d'una estona de jocs aquàtics amb les màrfegues, i posteriorment donat que el temps va acompanyar, va tenir lloc a l’exterior del recinte, l’entrega de trofeus i medalles a tots els participants, tant en les proves classificatòries com en les de demostració, que hi eren presents.

Van assistir a l’entrega de premis el gerent de la societat TortosaEsport Sr. Xavier Nadal i el representant del Consell Esportiu del Baix Ebre Sr. Ximo Rambla, els quals van fer entrega dels trofeus juntament amb el vicepresident del nostre club Sr. Oscar Altadill, estant presentat l'acte pel president de la nostra entitat Sr. Xavier Monfort.






































Els tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria tenen cita el dia 24 del proper mes d'abril a la piscina municipal de Sant Carles de la Ràpita, per disputar la final de les Terres de l’Ebre, on se seleccionararn els millors nedadors de les nostres comarques els quals participaran a la final dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que tindran lloc el dia 22 de maig a Palafrugell (Baix Empordà).