dimecres, 3 de març del 2010

Competicions federats dissabte 27 - Tarragona / Reus

El passat dissabte, en una jornada maratoniana, van tenir lloc pel matí a les instal.lacions del C.N. Tàrraco les proves corresponents a la 5a jornada de lliga en categoría aleví i les del trofeu febrer Tàrraco on participaven nedadors de les categories infantil, júnior i absolut.

Van prendre part, representant al C.N. Tortosa, Albert Andreu en la lliga d’alevins i Marc Ponce, Aleix Pellisa, Jordi Bonet, Cinta Altadill, Gemma Pous, Maria Cotaina, Sonia Martinez, Laia Castell, Anna Castells, Laia Rodríguez i Cinta Sabaté en la disputa del Trofeu.

Es van rebaixar i igualar marques personals en la majoria de proves, demostrant l’actual bon nivell dels tortosins.

Per la tarda, es va traslladar la competició fins a les instal.lacions del C.N. Reus Ploms, on es van disputar les proves corresponents a la 4a jornada de lliga en categoría infantil i les del trofeu febrer Reus en categories infantil, júnior i absolut.

En aquest cas van participar Marc Ponce, Aleix Pellisa, Jordi Bonet, Cinta Altadill, Gemma Pous, Maria Cotaina, Sonia Martinez, Laia Castell, Anna Castells, Laia Rodríguez i Cinta Sabaté, i es va incorporar Anna Aïda Martí fent exhibició de les seves capacitats.

Es van obtenir resultats en la mateixa linia que els matinals, tot i que no es va poder assolir per molt poc la mínima en els 4x100 lliures femení absolut per poder afegir una altra prova en que participar als campionats estatals a Pontevedra en que serà present el club tortosí.