dimecres, 24 de febrer del 2010

Competicions dissabte 27 - Tarragona i Reus


El proper dissabte 27, tindran lloc la 4ª jornada de lliga en categoria Alevi i la 5a jornada en categoria Infantil mes trofeus.

Els llocs on es duran a terme les proves, en una jornada maratoniana, seran, pel matí a les piscines del Club Natació Tàrraco, les corresponents a la lliga d'alevins i les del trofeu Tàrraco en categories absoluta, junior i infantil, i per la tarda a les instal.lacions del Club Natació Reus Ploms les corresponents a la lliga infantil, i les del trofeu Reus en que participaran els absoluts, junios i infantils.

Les proves del matí s'iniciaran a les 10:00 h i les de la tarda a les 16:00 h. Com en anteriors ocasions, els nedadors i tècnics dinaran al restaurant de les instal.lacions del Tàrraco, però donat que les competicions de la tarda tenen lloc a les instal.lacions del Reus Ploms, un cop hagin dinat, els infantils, juniors i absoluts es desplaçaran amb vehicles particulars fins a les mateixes.

La sortida serà, com és habitual des de davant de l’entrada de l’Estadi, a les 7:50 h., sent el desplaçament amb vehicles propis.

Animem als nostres nedadors i estem segur que s'esforçaran al màxim de les seves possibilitats.

Salutacions.