dijous, 4 de febrer del 2010

Campionat de Catalunya d'hivern - categoria Infantil - Vic


Aquest cap de setmana tindrà lloc, de divendres a diumenge, a les instal·lacions del Club Natació Vic - Etb, el campionat de Catalunya d'hivern en categoria infantil, de proves individuals. Aquest, inclòs dins els actes del 50è aniversari de l’entitat vigatana, comptarà amb la presència dels 450 millors nedadors catalans de la categoria, representants d’una cinquantena de clubs de tot el país.

El Campionat de proves individuals és la segona part del Campionat de Catalunya d’hivern Infantil. La 1a jornada es va nedar a Can Llong (CN Sabadell) el passat 23 de gener amb la celebració del Campionat d’hivern Infantil de Fons i Relleus de velocitat.

Es tracta del tercer campionat d’aquestes característiques que organitza el Club Natació Vic – Etb. Per a l’ocasió s’instal·laran dues grades, una per acollir el públic i una altra per als nedadors.

Les jornades es dividiran en sessions de matí i tarda. La competició estarà estructurada amb finals directes. S’espera la presència d’unes 1.500 persones entre esportistes, tècnics i acompanyants.

Els nedadors classificats que representaran al nostre club i les proves que disputaran, son els següents :

Jordi Bonet - 100m estils, 100m lliures, 100m papallona i 200 m estils.
Aleix Pellisa - 400m estils, 200m esquena, 100m braça i 200m braça.
Laia Castell - 100m estils i 100m esquena.

Els desitgem molta sort.