dimarts, 7 d’abril del 2009

Competicions Escolars Baix Ebre 2008-2009

Aquest passat dissabte es va celebrar a la piscina municipal de Tortosa, la 3ª i darrera Jornada dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre.

Clicant al següent enllaç podeu consultar els temps de les tres jornades, per categoría, estil i nedador, i les classificacions generals.

http://www.scribd.com/full/14018560?access_key=key-p8gpo7m5vdlcaj53usg

Un cop finalitzades les competicions, donat que el temps va acompanyar, va tenir lloc a l’exterior del recinte, l’entrega de trofeus i medalles a tots els participants.









































>

Van assistir a l’entrega de premis el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tortosa, Sr. Pere Panisello, el gerent de la societat TortosaSport, Sr. Xavier Nadal, els quals van fer entrega dels trofeus juntament amb el president del nostre club Sr. Javier Monfort, i també va estar present, en representació del Consell Esportiu del Baix Ebre, el Sr. Ximo Rambla.



Els tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria tenen cita el proper dia 26 d’aquest mateix mes a la piscina municipal de la capital del Montsià, per disputar la final de les Terres de l’Ebre, on se seleccionararn els millors nedadors de les nostres comarques els quals participaran a la final dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que tindran lloc el proper mes de maig.

1 comentari:

Anònim ha dit...

felicitats a tots els partisipants!
incluinme a mi mateix/a
va ser una passada de dia!
espero poder tornar a xalar tant a la proxima competició!!!