dijous, 9 d’abril del 2009

El banyador Jaked, sota sospita després dels 24 rècords d'Espanya de natació

Aquest passat cap de setmana s'han disputat a Màlaga els campionats d'Espanya de natació. I ho han fet amb un rendiment espectacular: 24 rècords d'Espanya, dos d'Europa i un del món. Aquestes marques han tornat a posar en evidència que els nous banyadors, que estan al límit del reglament, disparen el rendiment dels nedadors. La majoria d'aquests rècords s'han aconseguit amb un nou banyador, anomenat Jaked, que multiplica el rendiment dels esportistes.

Rafa Muñoz vestia un banyador de la marca Jaked.

El director tècnic de la Federació Espanyola de Natació, Luis Villanueva, ha reconegut que els nous banyadors, que tenen una capa fina, semblen la pell d'un dofí i augmenten la flotabilitat dels nedadors.

Wildeboer: "No estava per fer rècord" : El nedador del CN Sabadell Aschwin Wildeboer va batre el rècord d'Europa dels 100 metres esquena, fet que li ha assegurat la participació en el mundial de Roma. Ha estat nedant amb el Jaked, i assegura que li ha augmentat el rendiment de manera considerable. Wildeboer ha explicat que el seu nivell de forma està lluny del seu punt òptim, però que el banyador Jaked altera les marques dels esportistes. Amb el Jaked, tot fa pensar que al Mundial de Roma, que es disputarà al juliol, s'hi batran molts rècords.

Cal fer esment que la nedadora del nostre club Anna Aïda Martí no ha fet us en cap competició d'un banyador d'aquestes característiques, tenint per tant molt mes mèrit els resultats que està assolint.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

pos k xulo este banyador!!!

Anònim ha dit...

jo no vull crear mal rotllos xo crec que ha intervingut a els bons resultats obtinguts pels nedadors com ara mikael phelps, però...