dijous, 12 de març del 2009

Campionat de Catalunya Absolut "Open" - 13, 14 i 15 de març

Aquest cap de setmana se celebra a les instal.lacíons del C.N.Terrassa el Campionat de Catalunya Absolut OPEN de natació. Un campionat de somni amb totes les grans estrelles com Mireia Belmonte, Erika Villaécija o Aschwin Wildeboer i el ple de la natació catalana.

Hi participen un total de 175 nedadors i 140 nedadores, d'un total de 40 clubs, entre els quals també en aquesta ocasió es troba el nostre, que estarà representat per Cinta Altadill, Maria Cotaina, Anna Aïda Martí, Gemma Pous, Victor Albesa i Marc Ponce.

Aquesta competició servirà com a test a tots els nedadors de cara al Campionat d’Espanya del 2 al 5 d’abril a Màlaga, campionat per fer les mínimes del mundial de Roma’09. Així doncs, a Terrassa qui vulgui anar tindrà una bona oportunitat per veure el millor de la natació catalana, a més a més TVC retransmetrà en directe la sessió de dissabte a la tarda.

El Campionat de Catalunya OPEN es neda amb el sistema contrarellotge i a les sessions de tarda es podrà veure a tots els campions lluitant per les primeres places.