dimarts, 31 de març del 2009

Anna Aïda, campiona d'Espanya júnior en 3 proves

La nedadora del CN Tortosa Anna Aïda Martí continua fent història. Aquest cap de setmana ha aconseguit 3 medalles d'or en els Campionats d'Espanya júnior celebrats a Castelló, amb més de 400 nedadors.De les 4 proves disputades, en va guanyar 3, fent rècord dels Campionats en les 3.

Va començar amb els 50m papallona, guanyant amb un gran crono de 27.82, molt a prop del rècord d'Espanya de 16 anys que ella mateixa poseeix (27.71).

En els 200m papallona va millorar la seva millor marca personal amb 2.21.89, on va quedar 8a.

En els 100m papallona també va aconseguir proclamar-se campiona d'Espanya júnior per 3r cop consecutiu, amb 1.01.52, i fent també rècord dels Campionats.

I en l'última prova disputada, els 100m estils, va saltar la sorpresa. Tot i no ser la seva especialitat, també va aconseguir la medalla d'or i un altre rècord dels Campionats amb 1.05.44.

Amb aquestes 3 medalles més ja són 7 ors aconseguits en Campionats d'Espanya per a la nedadora tortosina.

La propera setmana competirà a Màlaga als Campionats d'Espanya Open, on s'acabarà el cicle de competicions d'hivern, amb la tranquilitat de saber que ja té assegurada la marca mínima per participar a l'estiu en els Campionats d'Europa de Praga.

Xavi Matheu, director tècnic del CN Tortosa