dilluns, 9 de febrer del 2009

ANNA AÏDA MARTI BAT DOS RECORDS D'ESPANYA I GUANYA LES 6 PROVES DISPUTADES AL CAMPIONAT D'ESPANYA PER AUTONOMIES

La selecció catalana de natació ha guanyat el campionat d’Espanya per comunitats autònomes que ha acabat avui a Madrid. Amb aquest nou trofeu Catalunya ja suma 20 copes i marca un rècord històric. La delegació catalana ha aconseguit 1880 punts, segona ha estat Madrid amb 1722 i finalment tercera Andalusia amb 1421 punts.

Des de la primera sessió Catalunya ha liderat les classificacions i s’ha mostrat intractable per les altres comunitats autònomes. Només a la primera jornada Madrid avançava a Catalunya en la categoria júnior masculina, però els catalans van saber remuntar la desavantatge i finalment endur-se el trofeu de la categoria. La selecció catalana al complet ha mostrat un cop més la seva autoritat en aquest campionat a on ja ha aconseguit 20 títols.

La nedadora Anna Aïda Martí del C.N.Tortosa ha batut 2 rècords d'Espanya de 16 anys: el dels 50 m papallona amb un temps de 27.71, Millor Marca Estatal de 16 anys, anterior 28.32. I també la millor marca dels 100 m papallona amb un temps de 1.00.62.

A més va formar part dels relleus de 4x50m lliures, 4x100m lliures, 4x50m estils i 4x100m estils, on la selecció catalana es va imposar en tots ells, amb grans registres de la tortosina. Per tant va ser una peça clau per aconseguir la victòria final de la selecció catalana.

Xavi Matheu, director tècnic del CN Tortosa

1 comentari:

Anònim ha dit...

ENHORABONA, ETS TOTA UNA CAMPIONA.
ENDAVANT