dilluns, 9 de febrer del 2009

TRES MEDALLES PER A LA NEDADORA MARIA COTAINA ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA INFANTILS

Aquest cap de setmana passat es van celebrar a Barcelona, a la piscina de Sant Jordi, els Campionats de Catalunya infantils d’hivern, amb excel.lents resultats dels nedadors del C.N.Tortosa.


Van aconseguir classificar-se 5 nedadors (2 nois i 3 noies) i van mostrar un nivell molt alt durant tot el campionat, tot i tenir l’inconvenient de que la competició se celebrava en piscina de 50m, i els nedadors tortosins entrenen en piscina de 25m.

Sonia Martínez, que debutava en uns campionats de Catalunya, va nedar les 2 proves d’esquena, millorant les marques en totes dues proves. En 100m esquena va aconseguir un registre de 1.17.99, i en 200m 2.51.79, millorant posicions respecte el rànking d’inscripció.

Irina Dryaeva va nedar els 100m esquena, i els 100m i 200m braça. La seva prova més destacada va ser els 100m braça, millorant la seva millor marca personal amb un temps de 1.30.31.

Enric Anguera no va tenir sort i va ser desqualificat al tocar de forma incorrecta en un viratge en la única prova que nedava, els 200m estils.

Aleix Pellisa va nedar 4 proves individuals, amb excel.lents resultats i rebaixant les marques en totes elles. Cal destacar els 400m estils, on va quedar 11è amb 5.46.32. En els 200m estils va fer 2.43.59, i en els 200m braça 3.04.27, quedant 16è.

Però l’actuació mes destacada la va tenir Maria Cotaina, que va aconseguir 3 medalles i 1 diploma, i aconseguint també en totes elles la marca mínima per participar als Campionats d’Espanya que se celebraran a Valladolid al mes de març.

Va començar en 100m esquena, on va aconseguir la medalla de bronce amb un gran registre de 1.10.70. En 100m papallona va aconseguir el 2n lloc amb 1.08.07 fent una gran cursa i guanyant la seva primera medalla amb aquesta prova. En 200m esquena va quedar 5a amb 2.36.29, i en l’última prova també va rendir a gran nivell fet 1.03.38 en els 100m lliures i quedant 3a en una prova difícil i molt disputada. En tot moment va demostrar molta competitivitat i concentració amb rivals que partien amb l’avantatge de poder entrenar en piscina de 50m.

Amb aquests resultats es continua demostrant el bon nivell i la progressió del C.N.Tortosa, tot i els recursos limitats dels que disposen i la dificultat d’entrenar en uns horaris i unes condicions que no són les adequades. Esperem que en un futur això canviï i puguem gaudir de les noves instal.lacions tan esperades per tothom.

Xavi Matheu, director tècnic del CN Tortosa

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ENHORABONA A TOTES I TOTS, NEDADORS, NEDADORES I TÈCNICS. PENSEU QUE L'ESFORÇ QUE FEU ÉS MOLT MÉS GRAN QUE QUALSEVOL DELS ALTRES CLUBS, PER HORARIS, PISCINA,ENTRENAMENTS, ETC ETC. HEU D'ESTAR ORGULLOSOS DELS VOSTRES RESULTATS. ARA A MILLORAR.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots i totes, nedadors, nedadores i tècnics. Heu d'estar molt orgullosos dels resultats obtinguts, i més amb les condicions que tenim. Disfruteu d'aquests moments i a superar-ho. Ànims.

Anònim ha dit...

ENHORABONA A TOTS.

Òscar Cavero 100% ha dit...

enhorabonaa!!!