dilluns, 13 de juliol del 2009

Diplomes per a Maria Cotaina i Aleix Pellisa als Campionats de Catalunya

Durant els dies 9, 10, 11 i 12 de juliol s’han celebrat a Cornellà els Campionats de Catalunya infantils d’estiu, amb la participació de 2 nedadores i 1 nedador del Club Natació Tortosa, tots nascuts al 1995.

Sònia Martínez va nedar les proves de 100m i 200m esquena i 100m i 200m lliures, obtenint molt bons resultats en les proves d’esquena.
En els 200m esquena va registrar 2.43.35, rebaixant molt la seva marca i avançant diversos llocs en la classificació.
En 100m esquena va aconseguir un temps de 1.16.90, també millor marca personal.
En totes dues proves va estar molt a prop del diploma..

Aleix Pellisa va nedar 200m estils, 200m braça, 400m estils i 100m papallona.
En els 200m braça va rebaixar 4 segons la seva marca, i va parar el crono amb 3.00.65.
I la seva prova més destacada va ser els 400m estils, fent un diploma (8è classificat) i rebaixant 13 segons la seva millor marca, per deixar el crono amb 5.33.70, quedant-se a tansols 6 segons d’aconseguir la marca mínima per participar en els Campionats d’Espanya.

Maria Cotaina va competir en 100m lliures, 100m esquena, 200m estils i 100m papallona, aconseguint 3 diplomes.
En 100m lliures va ser 6a amb 1.04.87. En 200m estils va ser 8a amb 2.40.79, i en 100m papallona 4a amb una bona marca de 1.09.59.
Aquesta nedadora, després d’haver guanyat el trofeu de Reus del nedador complert en la categoria absoluta, afrontarà a finals de juliol els campionats d’Espanya que se celebraran a Barcelona, on té marques mínimes en 7 proves, encara que només pot participar en 4.