diumenge, 7 de desembre del 2014

EL CN TORTOSA ARRASA ALS RELLEUS MIXTES AL VENDRELL

Jornada intensa de tot el dia per als representants del CN Tortosa a les instal·lacions del CN Vendrell el passat dia 29 de novembre. Les categories compreses eren la infantil, junior i absolut.

Les proves que es van dur a terme van ser molt diverses. Val a dir que la sessió del matí va ser mes fructífera que no pas la de la tarde tot i que alguns dels nedadors van aconseguir rebaixar igualment les seves marques. Resaltar el relleu 8x50 mixte absolut que va guanyar amb claretat a la resta dels participants. Va estar una cursa intensa i emocionant que va fer vibrar a la graderia dels acompanyats que es van desplaçar. Al finalitzar els membres de l'equip van fer unió i cant de victòria per fer pinya tots plegats.

Els clubs participants, a part del club organitzador i nosaltres mateixos,   van ser el CN Amposta, CN Vila-seca, CN Salou, CN Cambrils i CN Tarraco.

Els components del nostre club van ser: Eric Castell, Jordi Castellà, Manel Castro, Josep Maria Cid, Pau Monfort, Dani Balart, Andreu Pellisa, Carlos Albarado i Marc Ponce en categoria masculina. I per part de la categoria femenina: Marina Subirats, Cinta Conesa, Lídia Rochet, Claudia Faneca, Mireia Cid, Alba Reverté, Carme Lleixà, Maria Puey, Meritxell Martí, Anna Arnau, Laia Castell i Laure Marie Nuel.

Des de la part Tècnica i Junta s´anima i encoratja a  tots els nedadors a seguir esforçant-se per aconseguir els reptes de la temporada.

CN TORTOSA