diumenge, 7 de desembre del 2014

5a Gimcana del Club Natació Tortosa - Pro La Marató de TV3

El proper dissabte dia 13, un cop finalitzades les proves corresponents la 1a jornada dels Jocs Esportius Escolar de natació, continuarem amb la 5a Gimcana de natació a la piscina municipal amb l'objectiu de recaptar fons destinats a La Marató de TV3 enguany destinada a la lluita contra les malalties del Cor. 

Lloc: Piscina Municipal Tortosa

Dia : dissabte, 13 de desembre

Hora: de 12,00 a 14,00 h.

 Adreçat a:  Tots els nedadors del Club i d’altres que vulguin participar-hi. Serà per equips, composats i mesclats per totes les edats. Els llistats dels equips s'exposaran al taulell d’anuncis del Club a la piscina, tot i tenint en compte que poden patir alteracions en funció de les altes/baixes que es produeixin.

Premis: N’hi haurà per a tots els nedadors que hi participin.

Aquesta prova estarà inclosa dintre dels actes amb motiu de la MARATÓ de TV3. El donatiu per a la participació dels nedadors serà de 5€, i amb aquest import, a més del trofeu que els correspongui entraran en el sorteig de varis obsequis aportats per col.laboradors. Per altra banda, entre tots els assistens, realitzarem sorteigs d'obsequis prèvia compra dels tickets corresponents.

La recaptació integra serà ingressada al compte de la Fundació de La Marató de TV3.

Esperem i agrairem la vostra assistència i col.laboració.