diumenge, 12 de gener del 2014

Jornada de Lliga Alevins, Benjamins i Prebenjamins, Reus - 11.01.14

El passat día 11 de gener els pre-benjamins, benjamins i alevins del club acompanyats per la seva entrenadora Cristina Monclús es van desplaçar a les instal.lacions del C.N. Reus Ploms  per celebrar la jornada de Lliga de classificació per campionats de Catalunya de les diferents categories, on es varen nedar les proves de 25 lliures en Pre-benjamí, 50 esquena i 50 papallona en Benjamí, 400 lliures i 100 papallona alevins de segon any, així com relleus 6x50 estil papallona i braça de categoria Benjamí.
Pel que fa als nostres nedadors va estar representats categoria Prebenjami per Xavier Paga, en categoria Benjamí varen participar Arnau Espinós, Jordi Faneca, Marc Duch i Pau Roselló en categoria masculina i Anna Nadal, Ángela Calduch, Alba Silva, Gisela Conesa i Elsa Reverter en femenina. Els Alevins participants de la nostra entitat van ser Claudia Faneca, Arian Curto i Paula Paga pel que fa a noies, els nois van ser Dídac Silva i Eric Castell.
 
Tots varen tenir una actuació destacada rebaixant els seus temps i demostrant una tècnica en el nedo del diferents estils.
 
Moltes Felicitats i us animem a seguir treballant en el entrenaments.