diumenge, 26 de gener del 2014

Competició Infantils, Juniors i Absoluts - Tarragona, 25.01.14

El passat dissabte 25 de gener del 2014 els nedadors federats del club Natació Tortosa de les categories Infantil, Júnior i Absolut van desplaçar-se a les instalacions del CN Tarraco.
 
Van haver diferents proves per les respectives categories i la majoria dels nostres nedadors van realitzar-ne de diferents de les quals no están especialitzats. Tot i així els resultats van ser satisfactoris així com també els relleus de 4 x 100 estils de les categories masculina i femenina.
 
Els components de l'Equip que es van desplaçar van ser: Cinta Conesa, Marina Subirats, Lidia Rochet, Mireia Cid, Alba Primé, Meritxell Martí, Anna Arnau, Alba Reverté, Carme Lleixà i Laia Castell en categoria femenina. I en la masculina; Jordi Castellà, Dani Balart, Manel Castro, Francesc Sanz, Jordi Rosales, Pau Monfort, Andreu Pellisa i Sergi Bertomeu. Josep Maria Cid no va poder assistir finalment per qüestions de salud.
 
Des de la Junta del Club i Equip Tècnic us animem a continuar tots plegats, pares i nedadors, en aquest ambient tant saludable que tenim així com en la linea de treball que ens carateritza i aporta aquests bons resultats.
 
CN TORTOSA