dimecres, 13 de març del 2013

3a Jornada i final, Competicions Escolars natació Baix Ebre - 9 d'abril de 2013 – Tortosa


El passat dissabte dia 9 va tenir lloc a la piscina municipal de Tortosa, la 3ª i darrera Jornada dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre.
 
En la present temporada dels comarcals s'ha batut el rècord de participació en les diferentes jornades de les seves proves classificatòries, nedant al voltant d'una vuitantena de xiquets i xiquetes, en les diferents categories i sexes, del nostre club i de diferents centres escolars de Tortosa, Deltebre, L’Ametlla de Mar i Paüls.

Els primers classificats en aquests Jocs comarcals participaran el diumenge 5 de maig, a la Final Territorial de les Terres de l'Ebre que es durà a terme a la piscina municipal d'Amposta.
 
Com en totes les edicions, les classificacions finals s'obtenen sumant els millors temps dels diferents estils nedats en les tres jornades disputades. Clicant al següent enllaç podeu consultar els temps assolits en les tres jornades, per categoría, estil i nedador, i les classificacions generals.


Un cop finalitzades les proves es va procedir a l'entrega de trofeus per part de l'Alcalde de la ciutat Sr. Ferran Bel, del President del Consell Esportiu del Baix Ebre i Regidor d’esports de la nostra ciutat Sr. Pere Panisello, de la Delegada d'Esports de la Generalitat a les Terres de l'Ebre Sra. Cinta Espuny i del President del nostre club Sr. Xavier Monfort.
Clicant al següent enllaç podreu veure algunes fotos de la jornada :
 

Salutacions,