dimecres, 6 de març del 2013

Sortida al Campionat del Mon de Natació - 3 d'agost de 2013, Barcelona

Benvolguts socis i sòcies, nedadores i nedadors del Club Natació Tortosa,
 
Del 19 de juliol al 4 d’agost Barcelona serà la seu del 15è Campionat Mundial de Natació i la capital del planeta Aigua.

Durant dues setmanes s'hi aplegaran milers de persones de diversos països i cultures. Barcelona i la natació tindran una oportunitat única: tornar a sorprendre el món amb totes les possibilitats d'aquesta ciutat i aquest esport.

Els membres de la Junta Directiva volem organitzar un viatge per assistir i presenciar en directe algunes de les proves de natació que tindran lloc al Palau Sant Jordi. En aquest espai convertit en el símbol modern de l'esport de la ciutat de Barcelona està previst el muntatge d'una espectacular piscina de 50 metres, amb una profunditat de tres, que serà el principal escenari dels 15ns FINA Campionats del Món de Natació Barcelona 2013. La primera setmana acollirà les proves de natació sincronitzada i la segona, les de natació, així com les dues finals de waterpolo.

La data i hora que proposem és el 3 d’agost a les 18:00 h., i en aquesta sessió es disputaran les semifinals i finals de les següents proves : 50m Papallona Fem., 50m Lliures Masc., 50m Braça Fem., 200m Esquena Fem., 100m Papallona Masc., 50m Lliures Fem., 50m Esquena Masc., 800m Lliures Fem. i 4x100m Relleus Estils Fem.

El preu aproximat de la participació per persona serà de 34,- €ur de l’entrada mes el cost del desplaçament, que s’efectuarà en autobús, i el qual anirà en funció de les persones inscrites.

Si voleu participar en aquesta sortida complimenteu la butlleta de la circular que haureu rebut a la piscina o que us podeu descarregar tot segui i entregueu-la abans del proper 15 de març a qualsevol membre de la Junta Directiva. Un cop concretat el nombre de participants s’efectuarà el càlcul exacte dels costos i se us comunicarà l’import total de la vostra reserva.


Animeu-vos !