dijous, 1 de novembre del 2012

2a jornada de lliga infantil i aleví, trofeu Tarraswin,El Vendrell 27.10.12



El passat dissabte 27, la majoria de nedadors de la nostra entitat es van desplaçar  a les piscines del C.N. Vendrell per tal de participar en les proves corresponents a la segona jornada de lliga infantil i alevina així com el trofeu Tarraswim.
 
 Els components de l'Equip van ser: Iria Martínez, Claudia Faneca, Arian Curto, Cinta Conesa, Marina Subirats, Lídia Rochet, Eric Castell, Didac Silva i Jordi  Castellà com a alevins; i com a infantils i altres categories superiors, Alba Reverter, Carmen Lleixà, Sonia Martinez, Meritxell Martí, Claudia Sancho, Maria Cotaina, Anna Arnau i Laia Castell en fèmines. I per altra part,  Josep Maria Cid, Dani Balart, Jordi Rosales, Francesc Sanz, Andreu Pellisa i Pau Monfort. Van ser baixa Oscar Túnez  i Paula Pagà.

Les proves van ser foça variades; des de curses de velocitat de 50  i 100 lliures i també d'esquena, així com 100 braça, papallona i estils. I per altra part , proves una mica mes llargues com 200 braça i esquena, i 400 lliures. Tanmateix també hi va haver relleus de 4x100 papallona i lliures, ocupant gairebé sempre per part dels nostres equips les primeres posicions.

Aprofitem aquestes linees per animar a la Mireia Cid que s'estrenava en l'àmbit de la competició com a federada així com també a la resta de nedadors a continuar esforçant-se!